Welcome to MrInsouciant.blogspot.com. Feel free to FOLLOW us. 1 Click on each and every Ad's will make me HAPPY. THANK YOU :)
TINGGALKAN URL BLOG ANDA DI SINI, MR INSOUCIANT AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA SATU PER SATU

Sunday, 26 January 2014

TIPS-TIPS Nampak Muda Sentiasa

Hai hai haiiii =) Apa ?? tak Sabar nak tahu ? Rilek2 sabar jangan gelojoh, tak lari kemana pon benda ni kakak-kakak, abang-abang oii ;) Sebelum MI bagi tips, meh nak minta tolong sikit tolong klikkan dekat >SINI< tunggu sampai dia load sampai habis taww , Thankss :D
Ok, Bercakap pasal nak nampak muda ni, siapa yang tak ndak kelihatan muda sentiasa kann?? Tips-tips yg MI bakal war-warkan kat bawah ni nanti boleh dipraktikan tanpa mengeluarkan ONGKOS ataupun WANG yang besar. Ok, siapa tak sabar nak tahu angkat hidung sikit!! HEHE, gurau-gurau ..
DAN TIPS-TIPS NYA ADALAH

 Tukar nama pada 'MUDA', tak kira korang tu laki atau perempuan. Mesti korang akan sentiasa dipanggil muda WALAUPUN dah tua gayut dah.

 Berkawan dengan orang-orang yang lebih tua. Maka korang akan sentiasa nampak lebih muda dalam kelompok warga tua berkenaan.

 Berkahwin dengan pasangan yang lebih muda berkali ganda daripada korang, otomatik orang ramai akan mengatakan korang ni orang tua tapi berhati muda.

 Sentiasa mengikut perkembangan fesyen. Kalau orang tak berapa kenal mungkin ingat korang nampak tua tua dari usia maknanya dah berjaya le tu. Kira orang ingat usia muda tapi nampak tua, tak kisah la kan .

 Pakai seluar-jaket satu suit kulit pastu pakai helmet fullface. Naik motor besar. Perghh .. awek-awek boleh berkerumun kat korang tuh. Syaratnya jangan bukak helmet tu sudahlah.

 Berkawan melalui internet.. Sapa-sapa pun tak tahu korang ni dah tua renta kedut seribupun tapi takyahlah ngengada nak berjumpa-jumpa.

 Ok, itu sajalah tips-tips yang MI boleh bagi. Berkesan bukan? NGEH2 (Jangan marah ye)...
That's all for now. See ya!

Kepada Bloggers2 or Siapa2pun saja yang nak tambahkan pendapatan atau duit poket korang boleh Klik & Sign up di banner bawah ni ya!

No comments:

Post a Comment