Welcome to MrInsouciant.blogspot.com. Feel free to FOLLOW us. 1 Click on each and every Ad's will make me HAPPY. THANK YOU :)
TINGGALKAN URL BLOG ANDA DI SINI, MR INSOUCIANT AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA SATU PER SATU

Saturday, 18 January 2014

Miss U So Much Bucux ( bukan nama sebenar) !!!

Hello hello heeeeeeeeeeeeeeeello !!! ( ter-over plak ) ihiks xD
Miss U ?? Dekat siapa?? "Bucux" ?? Siapa tu ?? 
Hmmm .. nak explain pon payah tak explain nanti korang tak kenal pulak siapa kann ?? 
Hah ?!! GIRLFRIEND ??? No lah :p 
Let me show her picture first , Then i'll explain who is she okeyyy ?? GOOD !

*Culik gambaq dia satt .. hehee , Maap amik gambar tanpa izin :3

Hah? Kenal ke?? kalau kenal baguslah .. Pada yg tak kenal tu, ermmm yup she's a BLOGGER too. You can visit and follow her blog HERE :)
Ok, seperti yg dijanjikan, MI akan ceritakan siapa dia & apa hubungan kam. 
First of all, Kami bukan COUPLE or BROTHERS & SISTERS, NO, Pada mulanya kami kenal kat PESBUK and bla..bla..bla..bla.. ok straight to the point Kami jadi rapat. No... not RAPAT macam  GF & BF but rapat macam adik beradik .. Yelah, Asal online je chat, online je chat, asal chat je online .. HAHA , so berbual bual bual bual bual terkeluar la panggilan "BUCUX" (sebab die busyuk xmandi)HEHE takdelah JK ;p Then she want to have me as "adik Angkat".. MI sendiri pun takde adik beradik so teringin nak rasa ada adik beradik walaupun tak pernah jumpa. Sebab dia tengah study, and that time i was still a school student. But I feel HAPPY sangat bila ada kakak yg CARING macam dia :')
Dulu2 time dok sakan chatting MI ni nakal skett slalu je kaco die , heheee ;) Suka BOMB wall die, SPAM LIKE FB die ... 
Hmmmm, Tapi tu dulu... 
Sekarang, tak tahu lah apa khabar dia, MI slalu dok tengok dia Update FB so I hope she's ok :') No matter in what situation and where ever u are I hope u always being in a good condition and Actually I just really really really really MISS YOU BUCUX !!! Miss the old US  
Last but not least, 
to BUCUX : yes, ni blog baru muchux, muchux baru je start blogging balik...
I hope sangat kita boleh jadi macam dulu balik, gurau2, chat2, gelak2 , sharing2 story but if not then it's ok I just wanna say THANK YOU SO MUCH for coming into my life and take me as ur "adik angkat" atleast muchux ade dan dah alami macam mana rasa adanya seorang KAKAK. Thank You, Aishiteru~ :')
TC  My sister a.k.a BUCUX :)

Ok that's all for now... 
THANKS FOR READING :)

No comments:

Post a Comment