Welcome to MrInsouciant.blogspot.com. Feel free to FOLLOW us. 1 Click on each and every Ad's will make me HAPPY. THANK YOU :)
TINGGALKAN URL BLOG ANDA DI SINI, MR INSOUCIANT AKAN DATANG MELAWAT BLOG ANDA SATU PER SATU

Wednesday, 15 January 2014

Keluarga Bahagia


*Tidak ada kena mengena dengan yg hidup ataupun yg telah meninggal dunia

Hai ! HAHAHA xD so amacam sketsa komik kat atas ni ?? agak2 ade tak mak-mak atau anak yg kena macam ni ?? Haha ... 
Btw, cakap pasal komik, In Shaa Allah nanti Mr Insouciant akan adakan page KHAS untuk entry yg berunsurkan "KOMIK" dalam blog ni nanti .. 

Oh Ya, "Keluarga Bahagia" apa yg MI nak cerita yg ada kaitan ngan tajuk entry ni eh?? hahah 
Cer tengok Komik tu, Bahagia kan family diorang ?? HAHAHA ( takleh brenti gelak xD )

Ok, kepada mak-mak, perasan tak yg zaman sekarang ni anak2 kita dok mengadap latop je 24/7? tak laptop, henpon. Ye idok ?? So? maka kuranglah pergaulan antara anak2 dan ibubapa dirumah. Dah masing2 busy dok mengadap benda tu. Dan secara tak lansung diorang dok ngadap je benda tu, diorang akan jadi kurang aktif. Tak macam bebudak zaman dulu2, asal petang je keluar nak gi main bola la, main basikal, badminton and so on, Tapi sekarang ? Dok main je natang internet tuh.. HAHA ... 
Sebagai solutionnya, buatlah komik diatas ni sebagai contoh.. Wakaka ! tapi janganlah OVER sangat camtu..

ok that's all for this entry.
THANK YOU FOR READING.





No comments:

Post a Comment